1. El Club d’Esports de Muntanya “SALTA RIBES” Torreblanca organitza amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torreblanca els 10 KM - PLATGES DE TORRENOSTRA, proba atlètica en la qual podran participar totes aquelles persones que ho desitgen, degudament inscrites, nascudes fins a 1993.

 

2. La inscripció en la proba és de 8 €, a excepció de les categories infantils que serà gratuïta. El termini d’inscripcions acabarà el 3 d’agost de 2011, inclòs. La inscripció es podrà realitzar directament a l’Oficina de Turisme de Torreblanca i a les tendes “Evasión”, “Atmosfera Sport” i “42 y pico” de Castelló. També es pot fer la inscripció on-line en “www.42ypico.com” y “www.saltaribestorreblanca.com”

La forma de pagament serà mitjançant l’ingrés en el compte corrent de Ruralcaixa: 3082 1226 60 5107284712 i s’haurà de remetre una còpia de l’ingrés i de la inscripció al fax 964 42 01 25.

 

Altres telèfons de contacte: 637 57 20 16 - 659 97 14 44

 

En les categories infantils no es precisarà inscripció, ja que l’objectiu és que participen el major nombre de xiquets i xiquetes per al seu gaudi. Aquestes categories no seran competitives, atorgant un obsequi a tots els participants en acabar la mateixa. Això sí, serà fonamental que còrreguen en la seua sèrie corresponent per l’edat per a realitzar els metres corresponents.

 

El dorsal de la proba es replegarà el mateix dia de la proba fins a mitja hora abans de l’eixida junt a la bossa del corredor, la qual hauran de passar a recollir.

 

3. CATEGORIES.

Els participants seran agrupats en les següents categories, segons la seua edat i sexe:

 

CATEGORIES INFANTILS

CATEGORIA                    EDAT                    DISTÀNCIA

PEQUES                         3 a 5 anys            100

PREBENJAMÍ                            6 a 8 anys            250

BENJAMÍ-AL·LEVÍ           9 a 11 anys          300

INFANTIL-CADET            12 a 15 anys        500

 

CATEGORIES ADULTS

 

CATEGORIA                   EDAT

PROMESA                       Nascuts en 1989 i enrrere

SENIOR                         Nascuts de 1988 fins a veterà ‘A’

VETERÀ ‘A’                     De 35 a 39 anys

VETERÀ ‘B’                     De 40 a 49 anys

VETERÀ ‘C’                     De 50 anys en avant

 

Nota: Els anys seran els complits en l‘any en curs. Els menors d’edat

precisaran de l’autorització del pare, la mare o el tutor.

 

4. PREMIS.

Tots els classificats rebran una samarreta commemorativa. Els tres primers classificats en les categories anteriors rebran un trofeu acreditatiu de la seua classificació, excepte les categories infantils que rebran un obsequi tots els participants.

 

5. S’habilitarà un lloc d’avituallament líquid en el punt quilomètric 5 de la proba, a més de l’habilitat en la línea de meta.

 

6. Durant el desenvolupament de la proba els únics vehicles que podran seguir la mateixa seran els propis de l’organització.

 

7. Es desqualificaran aquells participants que no atenguen les indicacions de l’organització, els que no porten el dorsal perfectament visible en l’arribada i els que no cobrisquen el recorregut de la proba en la seua totalitat. El control d’arribada dels participants es tancarà a les 21 h.

 

8. L’organització declina tota responsabilitat sobre els danys que la participació en aquesta proba puga causar, causar-se a sí mateix, o derivar d’ella, a qualsevol participant. No obstant, tots els participants quedaran baix la cobertura d’una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents subscrita a l’efecte.

 

9. Tots els participants, pel fet de prendre l’eixida, assumeixen l’acceptació del contingut d’aquest reglament. L’organització declina qualsevol responsabilitat relativa als corredors que participen en la proba sense dorsal o sense haver formalitzat degudament la seua inscripció.

 

10. Tota reclamació haurà de formular-se davant del jutge àrbitre de la proba per part de l’interessat o persona que el represente en el termini màxim de 30 minuts amb posterioritat a la lectura dels resultats oficials de la proba. La decisió del jutge àrbitre serà inapel·lable.