Corporativo

contenidos corporativos

Club esportiu de muntanya.

Club esportiu de muntanya.

Historia del club.


En el any 2009, una colla d´amics i coneguts del poble mos juntarem per fer d´un deport que ens agradave compartir una necesita que tots teniem, i era el de no pedre una carrera que s´havia organitzat un any atrás i que havia tingut prou addictes.

L´unica  forma que tenim de fer-ho era fen un club, aixina que va ni haure gent que es va posar mans en l´obra i es van fer uns estatust per tal de formar un club esportiu de muntanya.Que al nateix moment ens valia per a poder fer la ilusió de tots que era tornar a fer la carrera.

El nom ens va costar de decidir pero al final el tinguerem en una definició de lo que feiem en casi totes les carreres de muntanya que era SALTARIBES.

La primera carrera va ser un exit per a nosaltres , per a la gent que va coloborar i per a tots els participants. Axina que com vivim en un lloc turistic ens vam animar a fer una carrera per la bonica platja de la nostra localitat. Esta ja no era de muntanya, era d´asfalt i ens vam trobar en el difícil treball d´organitzar un 10.000 , l´organització i participació va ser un exit. Contents de poder organitzar dos carreres al any tan diferents esperem que tots el anys puguem anar millorant i que seguim com a club molts anys.

Ara com ja sabeu tenim página web, i es que cada dia intentem millorar un poc.

 

Una salutació de tots els membres del club i que tingueu bones curses.